krober o2

Delphi HPV

En revolusjonerende løsning for rask HPV 16/18 antigentesting.

Dette innovative produktet gir umiddelbare resultater på stedet, uten behov for laboratorieanalyse. Det representerer et betydelig fremskritt innenfor området for kvinnehelse og HPV-screening.

Delphi HPV er designet for å oppdage HPV 16/18 E6 og E7 onkoproteiner gjennom visuell tolkning av fargeutvikling på en intern stripe. Testregionen på kassetten er immobilisert med monoklonale anti-HPV 16/18 antistoffer, noe som sikrer nøyaktige og pålitelige resultater.

Bruken av Delphi HPV er enkel og komfortabel. Først samles en væskeprøve fra livmorhalsen ved å frigjøre en steril, vannbasert saltløsning i skjeden og deretter trekke væsken tilbake inn i samleren. Denne prosessen er smertefri og behagelig, takket være den glatte toppen som enkelt glir inn i skjeden.

Etter at prøven er samlet, overføres den til en beholder, og reagenser tilsettes. Prøven dryppes deretter på kassetten, hvor den reagerer med de fargede monoklonale anti-HPV 16/18 antistoffene på membranen.

Hvis det er nok HPV 16/18 E6 & E7 onkoproteiner i prøven, vil et farget bånd vises, noe som indikerer et positivt resultat. Med denne metoden kan kvinner raskt og enkelt få tilgang til viktig informasjon om deres HPV-status.

Delphi HPV er ikke bare brukervennlig og effektivt, men også kostnadseffektivt. Uten behov for laboratorieanalyse, reduseres både tid og kostnader betydelig. Dette gjør det til et utmerket verktøy for HPV-screening, spesielt i områder der tilgang til laboratorietjenester kan være begrenset.

Ønsker du å lære mer om hvordan Delphi HPV kan forbedre din HPV-screening? Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon.

Delphi brosjyre, engelsk PDF