fbpx

Oksygen og reise

Meditek legger til rette for oksygenbrukere som skal på reise til utlandet. Vi ordner med alle søknader og oksygen om bord på fly osv. Vi låner ut og formidler oksygenutstyr og tilbyr også assistanse underveis ved behov. Dette er kostnadsfritt for brukeren.

SØKNADSKJEMA

Det finnes et enkelt søknadsskjema som brukeren fyller ut, signerer og sender til Meditek. Det inneholder opplysninger som navn, adresse, reisedatoer osv. Attest fra lege, som viser oksygenbehov, legges ved skjemaet. Alt. kan lege attestere direkte på skjemaet. Ring oss eller last ned skjemaet via linken på denne siden.

FOR HVEM?

Ordningen gjelder for personer som dekkes av norsk trygd og som har behov av oksygen under flyreisen og/eller i utlandet.

FLYREISE

Vi leverer oksygenutstyr som er godkjent for bruk om bord på fly. Flyselskapene har ulike regler med hensyn til bruk av oksygen om bord. Meditek vil alltid innhente en forhåndsgodkjenning fra flyselskapene, dersom bruker skal bruke oksygen ombord på flyet.

BIL-, BÅT-, BUSS- OG/ELLER TOGREISER

Vi leverer også oksygenløsninger til bruk i bil, båt, buss og /eller tog.

SPØRSMÅL?

Ved spørsmål, eller ved behov for assistanse i utlandet, kan Meditek kontaktes alle virkedager kl. 08.00-16.00. Tlf.: 38098900