Ultralydprober – reparasjon og service

Reparasjon og service av alle typer ultralydprober, – enkelt, raskt og kostnadseffektivt.

Dette skal gi deg:

  • Ett enkelt kontaktpunkt for ulike merker og modeller
  • God tilgang på låneutstyr
  • Rask håndtering og høy servicegrad
  • Konkurransedyktig pris

Vi utfører service og reparasjoner på ultralydprober fra alle de store produsentene. Alt arbeid kommer med garanti, og utføres i henhold til ISO 13485, og i samsvar med Medical Product Act. Vi bruker modelspesifikke deler etter produsentstandard.

I tillegg håndterer vi også utstyr som originalprodusenten (OEM) ikke lenger støtter selv, slik at vi kan tilby service på de fleste produkter.


Prosessen for reparasjon

Vi har organisert service-prosessen slik at den skal utføres effektiv og gi minst mulig merarbeid for deg.

Dette er prosessen:

  1. Når det melder seg et behov for reparasjon eller service, tar du kontakt med oss. Fyll ut servicekortet og returner dette til oss. Dersom du har behov for bistand, ringer du vår kundeservice slik at vi kan fylle ut skjemaet sammen og eventuelt skaffe låneutstyr.
  1. Vi organiserer transporten og proben hentes av vår transportør.
  1. Det utføres så en analyse for å vurdere hva som kreves av service og vedlikehold. Selve analysen utføres av vår samarbeidspartner, som har mange års erfaring og er en europeisk spesialist på prober.
  1. Etter endt analyse får du et pristilbud på utførelse av reparasjon eller service. Dersom du ikke ønsker å benytte deg av tilbudet, betaler du kun for analysen og transport tur/retur.
  1. Ved behov for låneutstyr, har vi god tilgang på dette. Vi tar allikevel forbehold om at vi ikke alltid har alle typer prober ledig og tilgjengelig. Dersom låneutstyret returneres uten behov for reparasjon eller service, betaler du kun transportkostnaden for dette. Er låne-proben skadet ved retur slik at det behøves reparasjon, tilkommer en egenandel.
  1. Når service og reparasjon er ferdig utført returneres proben til dere, og vi henter eventuelt låneutstyr.


Hva kan du forvente av oss?

I møte med oss skal du kunne forvente god service, sømløs oppfølging, kvalitetsprodukter, ikke-properitære systemer og profesjonell prosesshåndtering. Vi utøver service for både offentlig og privat sektor, og våre leverandører og samarbeidspartnere er i aller fremste rekke innen medisinsktekniske løsninger.

Vi etterstreber minimal nedetid for våre kunders utstyr, og en effektiv og økonomisk prosess.

SERVICEKORT ULTRALYDPROBE