krober o2

ThermoGlide

Den revolusjonerende løsningen for behandling av forstadier til livmorhalskreft.

ThermoGlide er en komplett løsning for behandling av precancerøse lesjoner, levert i en enkel behandling ved pasientens sted. Denne lette, bærbare og batteridrevne enheten krever ikke kompleks opplæring og kan brukes av både leger og tilbydere som ikke er spesialisert innen obstetrikk og gynekologi, noe som øker tilgjengeligheten av behandling av livmorhalskreft.

ThermoGlide bruker varme til å ødelegge vev. Den spesialdesignede proben varmes raskt opp i løpet av 8 sekunder og holder seg på 100°C, noe som muliggjør rask cervikal ablasjon. Prosedyren krever ikke generell anestesi, og de fleste kvinner rapporterer mild til moderat ubehag.

Denne trygge, raske og akseptable enheten kan brukes som en poliklinisk prosedyre. Termokoagulasjon tilbyr kortere behandlingstid sammenlignet med kryoterapi.

ThermoGlide kommer med et ergonomisk designet håndtak for nøyaktig og optimal bruk, en sikkerhetstimer som sjekker funksjonaliteten til hver probe i oppvarmingsmodus, og et oppladbart batteri som eliminerer behovet for elektrisitet.

Termokoagulasjonsenheter som ThermoGlide brukes til å behandle precancerøse lesjoner i livmorhalsen, og en fordel over kryoterapi er at denne enheten er bærbar, lett og krever ikke gass eller elektrisitet.

ThermoGlide har fått støtte fra Verdens helseorganisasjon (WHO) for behandling av CIN 2/3, og er validert i flere kliniske studier der leger har funnet den pålitelig og klinisk effektiv.

Kontakt oss i dag for mer informasjon og pristilbud på meditek@meditek.no

ThermoGlide produktblad engelsk PDF