Oksygen på reise

Når du trenger Oksygen på reise skal du være trygg på at utstyret fungerer og at alle godkjenninger for reisen er i orden

Ferieturen skal gjerne inneholde noen overraskelser, men dette gjelder ikke for oksygentilgangen. Vi og vårt nettverk av samarbeidspartnere tar din trygghet på alvor og sørger for at du har den oksygentilgangen du trenger gjennom hele din reise, enkelt og trygt.

Oksygen på fly

Oksygenutstyret vi leverer er godkjent for bruk om bord på fly, men flyselskapene har ulike regler med hensyn til bruk av oksygen om bord. Vi er behjelpelige med å hente inn forhåndsgodkjenning fra flyselskapet i de tilfellene hvor oksygenutstyret skal brukes underveis på flyturen.

Når vi innhenter godkjenning trenger vi reiseinformasjon som billett, reisebekreftelse eller liknende.

Vi innhenter opplysninger fra flyselskapet om hva som kreves av godkjenninger og skaffer alle nødvendige papirer der det er mulig. Deretter fyller du disse ut sammen med din lege. Du må også ta med en legeattest på engelsk, som viser oksygenbehovet.

Oksygen i bil, båt, tog eller på buss

Vi har gode oksygenløsninger til bil, båt, buss og tog. Dersom det er behov for det, kan vi kontakte reiseselskapet i forkant for å avklare oksygenbruk om bord og sjekke alternative lademuligheter. Dersom det er aktuelt sørger vi også for levering av oksygenutstyr på din adresse/adresser i utlandet.

Uansett hva ditt behov er gjør vi vårt ytterste for at du får en sikker og behagelig reise uten å stresse med oksygentilgangen. Senk skuldrene og pust ut, vi fikser alt for deg.

Gjennom vårt omfattende nettverk i utlandet har vi mulighet for å gi assistanse ved problemer underveis, eller skaffe oksygenutstyr som står klart ved ankomst de fleste steder i Europa, men også flere andre steder i verden. Ofte kan vi skaffe samme type utstyr som du er vant med å bruke hjemme.

Søknadsskjema

Dersom du allerede har informasjonen som trengs kan du laste ned søknadskjemaet her på nettsiden vår. Du kan også ringe oss for å få skjemaet tilsendt.

Selve skjemaet er enkelt og oversiktlig, og skal inneholde opplysninger som:

Navn
Adresse
Reisedatoer
Attest fra lege, som viser oksygenbehov, legges ved.

Trygt på tur med Meditek

Er det første gang du reiser med oksygenutstyr fra Meditek?

I så fall må du ikke være redd for å kontakte oss med alle spørsmål du måtte ha om å reise med oksygen. Vi er her for å hjelpe deg, og vår oppgave er å sikre at du får en avslappet, trygg og behagelig reise.

Meditek – Trygghet når du trenger oksygen på reise

 

Hva mener brukerene:

«Bra, rask og grei behandling. Fint at man har tilgang til ubegrenset oksygen hele turen»

«Dere har gjort det mye enklere for meg å reise. Flott gjort»

”Jeg er takknemlig for den kontakten jeg har med dere. En tlf. og billettene sendt over, ja så er det i gang. Trygghet virker på pusten, dette er forutsigbart. Takk igjen!”